AskNetim.Com Paylaşım Platformu

Karnabahar Pilavı Tarifi

Başlatan AlpereN, Şub 19, 2021, 03:05 öö

« önceki - sonraki »

AlpereN

Malzemeler;

250 gram karnabahar
2 yemek kaşığı bezelye
1 adet havuç (küp doğranmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı;

Karnabaharı mutfak robotunda incecik olacak şekilde çekin.
Bir tavada zeytinyağıyla birlikte havuçları soteleyin. Ardından bezelyeleri ilave edip 3-4 dakika daha soteleyin.
Tavaya karnabaharı ekleyip karıştırın.
Kendi suyuyla yumuşayana dek pişirin.
Tuzunu ilave edip karıştırın ve ocaktan alıp servis kasesine aktarın.
Afiyet Olsun...

Alıntıdır.

Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Bir Sancak
Bizler Allah'ın Önünde Eğiliriz Ancak..!